Fonduri pentru agricultură

Distribuie:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

PNL are grijă de diaspora!

Premieră în alocarea de fonduri pentru agricultură: 20 de milioane de euro pentru tineri fermieri, din diaspora, care se instalează pentru prima dată ca șefi de exploatație. Tinerii care au avut un loc de muncă în țări membre UE sau țări terțe în domeniul agricol și care vor să devină fermieri pot să depună cereri de finanțare la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pentru sprijin de până la 50.000 de euro.

Fondurile totale disponibile sunt în valoare de 43.022.207 euro, din care 20 milioane euro reprezintă alocarea pentru tinerii fermieri din diaspora. Sprijinul acordat prin PNDR 2020 pentru instalarea tinerilor fermieri este 100% nerambursabil. AFIR a lansat sesiunea de primire a solicitărilor de finanțare pentru submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Sesiunea se desfășoară până la 15 octombrie 2020, ora 16:00 sau până la epuizarea fondurilor alocate acestei sesiuni.

MAI MULTE

Vezi alte articole

Deplasare Franța

Am avut pe 25 iunie o întâlnire de lucru foarte productivă cu domnul Franck Raynal, primarul orașului Pessac, din zona metropolitană Bordeaux, Franța, însoțit de

Citește mai mult »

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu propunerile mele.

Despre mine

Ținta mea principală este să reprezint diaspora cu onestiate, corectitudine și pasiune în Parlamentul României

X