Despre mine

Despre Mine

Valentin Făgărășian

Numele meu este Valentin Făgărășian  (n. 1969) sunt din Codlea, jud. Brașov. Din vara anului 1992 a emigrat în Italia, din dorința de a-mi construi o stabilitate financiară care  nu era posibilă în România la momentul respectiv. 

Student la Inginerie ecologică (Universitatea Ecologică București) și Management (Luiss Guido Carli), am început cu “muncă de jos”, punând pe picioare o afacere în domeniul construcțiilor. De-a lungul timpului, compania s-a extins, având în prezent peste 100 de angajați români. 

M-am stabilit în Italia, la Roma, alături de familia mea. Trăiesc în Italia de peste 28 de ani și m-am implicat cu pasiune în viața comunității românești, în mediul de afaceri și în viața politică.

Vreau o Românie din care pleacă mai puțini români, vreau o Românie care își respectă cetățenii plecați și vreau o Românie mai bună pentru viitorul copiilor mei.

M-am hotărât să candidez ca Deputat de Diaspora în Parlamentul României, pentru a putea reprezenta mai bine problemele românilor din afara granițelor!

Dacă vrei să mă susții, vino alături de mine!

 

Life Coaching Business

Hai sa discutam despre: Strategii simple și practice pentru a avea evoluția care ți-o dorești să înțelegi ce te ține în loc și cum poți să evoluezi, să afli pe ce treaptă a dezvoltării te afli și cum poți merge mai departe

Business Strategy

Conceptul este folosit în exces. Peste tot auzim de ”strategie”, ”strategic” etc, începând de la politicieni (pentru care, orice proiect începe cu o ”strategie” și moare cu un plan de fezabilitate) și terminând cu „investitorii strategici” sau mulți oameni de afaceri și manageri care, atunci când vor să își acopere lipsa de cunoștințe și experiență invocă ”strategii” pentru decizii. Foarte rar însă cei care folosesc acest concept știu și ce presupune cu adevărat.

Project Management

Hai sa discutam depsre aceste probleme din organizatia ta: Care ar fi un exemplu de problemă apărută pe unul dintre proiectele conduse și de care ai aflat doar după încheierea acesteia?”; „Care este cel mai des întâlnit mod de a afla diverse informații pe proiecte?”; „Cum te informezi cu privire la statusul activităților membrilor echipei sau cu privire la informații referitoare la proiect.

Management Consulting

Hai sa discutam despre: Managementul şi planul de lucru al organizaţiei, Managementul şi organizarea echipelor, Managementul de proiect ompetenţe de management al afacerilor, Managementul de criză şi managementul de risc

Strategic Planning

Plannerul este un hub de informatii - despre business-ul clientului, brand, comunicare, piata, trenduri etc. - pe care le foloseste si ii ajuta pe ceilalti sa le foloseasca pentru o comunicare mai eficienta. Plannerul este consultant pentru creatie, client service, client si agentia de research implicata in proiecte.

Event Management

Un bun organizator de evenimente trebuie sa faca o cercetare amanuntita inainte de a gandi si de a prezenta un proiect catre un client. Istoricul acelui client este foarte important pentru a-ti face o idee asupra preferintelor, conceptelor folosite, locatiilor agreate si multe alte detalii care se aseaza ca piesele intr-un puzzle din care tu sa iti extragi imaginea pe care o vei folosi ca o baza de plecare in ofertare.

Dețin Asociația culturala „Ro.Ro” prin care sprijin diverse proiecte culturale, promovând Tradiția, obiceiurile si cultura românească ( ”RePatriot„ –  Roma) Prima ediție a ”Seminarul economic„ de noi oportunitați de business in România. Prin Asociația ”Propatria„ am colaborat  la organizarea  Festivalului Internațional de tinere Talente românești (”Festival internazionale dei giovani talenti rumeni ”). Iubitor de țară, consider România ‘’Acasă’’,și sper ca intr-o zi România să devină ‘’Acasă ‘’ si pentru copii mei. România este țara în care vreau să trăiesc, să muncesc, să îmi cresc copiii și în care vreau să mă întorc.

Life Coaching Business
Coaching Business 50%
Management Consulting
Coaching 73%
Business Strategy
Strategy 70%
Strategic Planning
Planning 82%
Event Management
Event 100%
Project Management
Project 84%
CSR
Sponsor CSR pentru diaspora 93%

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu propunerile mele.

Despre mine

Ținta mea principală este să reprezint diaspora cu onestiate, corectitudine și pasiune în Parlamentul României

Social Media

X