Proiect de 14 milioane de euro pentru tinerii fermieri

Este vorba de submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020)

Summit Repatriot

În cadrul evenimentului, am avut onoarea să primesc premiul pentru Lider Român de Afaceri în Diaspora. Am ajutat și continuăm să ajutăm românii care doresc să se întoarcă acasă, pentru a-și înființa o afacere.

Parlamentar pentru o zi: a II-a ediție

O nouă serie de participanți au îmbrățișat cu entuziasm cea de-a doua ediție a proiectului și au luat parte cu mare interes la activitățile propuse. Prin urmare, peste 30 de tineri brașoveni au avut oportunitatea de a-și valorifica principiile liberale și de asemenea, de a-și extinde perspectiva politică.

Alegerile Partidului Național Liberal Diaspora

Pe întreg parcursul alegerilor interne ale Partidului Național Liberal am participat proactiv la organizarea alegerilor PNL Diaspora, PNL Italia, PNL Spania, PNL Olanda precum și PNL Franța.

Parlamentar pentru o zi: prima ediție

Acest proiect își propune să pregătească tinerii dornici pentru o potențială carieră în domeniul politicii. Aceștia au avut șansa să viziteze Palatul Parlamentului și să aibă parte de o zi de training și o alta de simulare a activității în Parlamentul României.